London fortsätter

 
 
 
 
 
Ju längre tid det går mellan en upplevelse och återberättandet av den desto mindre verkar detaljer och kronologisk ordning betyda. I vart fall för mig. Så här i efterhand struntar jag i vad som hände i vilken ordning. Allt hände och det var som ett fyrverkeri av roligheter. Här kommer lite fler Londonbilder.
 
 
Första kvällen hade vi ett spontant pyjamasparty. Vi satt i en ring i bäddsoffan och åt chips, godis och drack cider och pratade om allt det som är viktigt.
 
Vi körde en favorit i repris och drack afternoon tea i Orangeriet vid Kensington Palace. Väldigt brittiskt och väldigt värt pengarna.
 
 
 
 
 
Vi gick på Hansonkonsert och kände oss som tonåringar igen på endast det positiva sättet. Bubbliga och lite lagom hysteriska. De var över förväntan duktiga dessutom.
 
 
 
 
Jag gick på National Portrait Gallery som jag verkligen kan rekommendera. Gratis och inte alltför stort. Perfekt när man har en eftermiddag att slå ihjäl. Det ligger bredvid National Gallery vid Trafalgar Square. Jag är alltid lika fascinerad över att jag inte kan lyckas gå på konstmuseum i London utan att det sitter skolbarn i skoluniformer på golven och skissar i minst ett av rummen.
 
 
 
 
 
Jag körde ner Kristin i shoppingfördärvet. Blandade känslor kring denna affär. En intensiv hatkärlek. Fyndaren i mig får glädjefnatt och konsumtionsbromsaren skakar missnöjt på huvudet.
 
 
 
 
 
London behandlar mig alltid väl. Den ger mig allt jag begär av en stad, till och med vädret brukar vara fint när jag är där. En fin stad med fina vänner kan inte bli annat än lyckat. Jag är tacksam.
 
 
 
 

RSS 2.0